Image

Qaiwan International University and Huawei company signed a memorandum of understanding

زانکۆی نێودەوڵەتی قەیوان و کۆمپانیای هواوی یاداشتنامەیەکیان واژۆ کرد
ڕۆژی (٢٠٢٣/١١/١٣) لە مەراسیمێکدا پ. ی. د. اسماعیل بن عبدالرحمان (سەرۆکی زانکۆی نێودەوڵەتی قەیوان) و د. رافد عباس (جێگری بەڕێوەبەری کۆمپانیای هواوی لە عێراق) یاداشتنامەیەکی لێکتێگەیشتنیان واژۆکرد.
لە مەراسیمەکەدا کە بەڕێز پ. ی. د. حارث رعد (جێگری سەرۆکی ئەنجومەنی ئەمیندارانی زانکۆ) و ئەنجومەنی زانکۆی نێودەوڵەتی قەیوان و جمال نوری (بەڕێوەبەری پەیوەندییەکانی هواوی) لە عێراق و تاڤگە عزیز (بەڕێوەبەری پەیوەندییەکانی هواوی لە هەرێمی کوردستان) ئامادەی بوون، جەخت لە دروستکردنی پەیوەندییەکی هەمەلایەنەی بەرهەمدار لە نێوان هەردوو دامەزراوەدا کرایەوە.
بەپێی یاداشتنامەکە هەردوو دامەزراوە چالاکی و پڕۆژە و ئیڤێنتی هاوبەش ئەنجام دەدەن و خولی بەهێزکردنی تواناکان بۆ ستاف و خوێنکارانی زانکۆ دەکەنەوە و پڕۆژەی زانستی و ئەکادیمی ئەنجام دەدەن.
في (٢٠٢٣/١١/١٣)، وقع الدكتور إسماعيل بن عبدالرحمن (رئيس جامعة قيوان الدولية) والدكتور رافد عباس (نائب مدير شركة هواوي في العراق) مذكرة تفاهم.
حضر هذه الزيارة الدكتور حارث رعد (نائب رئيس مجلس أمناء جامعة قيوان الدولية) والسيد جمال نوري (مدير العلاقات العامة لشركة هواوي في العراق) والسيدة تاڤگا عزيز (مديرة العلاقات العامة لشركة هواوي في إقليم كوردستان).
وتنص الشروط الواردة في المذكرة على بذل جهود تعاونية ومشاريع وفعاليات مشتركة، وتسهيل دورات بناء القدرات لموظفي الجامعة وطلابها، وتنفيذ المبادرات العلمية والأكاديمية من قبل المؤسستين.
On the 13th of November 2023, a formal ceremony took place during which Assistant Professor Dr. Ismail bin Abdulrahman (President of QIU) and Dr. Rafid Abbas (Deputy Director of Huawei in Iraq) officially executed a memorandum of understanding.
In attendance at the ceremony were Assist. Prof. Dr. Harith Raad (Vice Chairman of the Board of Trustees) the QIU Council, Mr. Jamal Nuri (Director of Huawei Communications in Iraq) and Ms. Tavga Aziz (Director of Huawei Communications in the Kurdistan Region).
The terms outlined in the memorandum entail collaborative endeavors, joint projects and events, the facilitation of capacity building courses for university staff and students, and the implementation of scientific and academic initiatives by the two institutions.