Image

The Department of Medical Imaging at QIU in coordination with Anwar Sheikha Medical City organized an event commemorating World Radiography Day

ڕۆژی جیهانی وێنەگرانی تیشک (ڕادیۆگرافی) بەرز راگیرا
بەشی وێنەی پزیشکی لە زانکۆی نێودەوڵەتی قەیوان بە هەماهەنگی لەگەڵ شاری پزیشکی ئەنوەر شێخە، لە رۆژی جیهانی وێنەگرانی تیشک (ڕادیۆگرافی) بۆنەیەکی رێکخست، بۆ بەرز راگرتنی ئەو یادە و بەرز راگرتنی ڕۆڵی گرنگی وێنەگرانی تیشک لە سیستەمی چاودێری تەندروستیدا.
مەراسیمەکە لە رۆژی (٢٠٢٣/١١/٨) بە ئامادەبوونی راگرایەتی فاکەڵتی زانستە تەندروستییەکان و مامۆستایان و خوێندکارانی بەشی وێنەی پزیشکی لە ماجدی مۆڵ بەڕێوەچوو، تیایدا هەڵمەتێکی هۆشیاری وێنەگرانی پزیشکی بە سەرپەرشتی مامۆستایان (ڕەوا کامەران و هەوار سەردار) ئەنجامدرا، ئەم هەڵمەتە هۆشیاریەش لەلایەن هاوڵاتیانەوە پێشوازی لێکرا.
نظم قسم التصوير الطبي بجامعة قيوان الدولية بالتعاون مع مدينة أنور شيخة الطبية، فعالية بمناسبة اليوم العالمي للتصوير الشعاعي، لتقدير الدور المحوري لأخصائيي الأشعة في نظام الرعاية الصحية. وأقيمت الفعالية في (٢٠٢٣/١١/٨)، بحضور عميد كلية العلوم الصحية إلى جانب أساتذة و طلاب قسم التصوير الطبي، في ماجدي مول.
The Department of Medical Imaging at Qaiwan International University in coordination with Anwar Sheikha Medical City organized an event commemorating World Radiography Day, acknowledging the pivotal role of radiologists in the healthcare system. The event was held on November 8, 2023, graced by the presence of the Dean of the Faculty of Health Sciences, alongside educators and students from the Department of Medical Imaging, hosted at Majidi Mall.